JOUW BEDRIJF ALS SPONSOR?

 

Dit jaar wordt in Sterksel weer een dorpsquiz georganiseerd. Het fenomeen dorpsquiz wint enorm aan populariteit.

Het doel van de quiz is dorpsbinding: een educatieve, informatieve en gezellige avond te organiseren waarbij een team van spelers gezamenlijk vragen en opdrachten oplossen die door de leden van QUIZ! Op Sterksel zijn bedacht.

Mensen vinden het leuk om samen dingen te doen en een dorpsquiz past daar goed bij. Het concept is simpel: elk team van tien mensen krijgt aan het begin van de avond een quizboek met vragen die variëren van de dorpsgeschiedenis tot de actualiteit, met doe-opdrachten en vragen op speciale locaties. Een gedeelte van de vragen heeft betrekking op het heden en verleden van Sterksel waardoor nieuwe en bestaande inwoners/deelnemers meer te weten komen over hun woonplaats.

De teams leveren na een gezellig en enerverende avond de vragen uiterlijk avonds op de afgesproken tijd in. Een week later, vindt de prijsuitreiking plaats, waarvoor iedereen uitgenodigd is.

 

De organisatie bestaat geheel uit vrijwilligers. We gaan kosten maken voor bijvoorbeeld de quizboeken en materialen, rijzen, social media en 'doe opdrachten'. Vandaar dat we de steun van sponsors vragen.

Wij kunnen je daar iets leuks voor terug geven! Namelijk dat jouw bedrijf op een hele andere manier ‘in the picture‘ komt te staan! Als je ‘Hoofdsponsor’ wordt, kun je zelfs een eigen vraag aanleveren over jouw eigen bedrijf en jouw bedrijf als team mee laten doen.

 

MEER WETEN?

Neem contact met ons op via e-mail.

Wij bieden u dit jaar de volgende sponsorpakketten aan:
Sponsorpakketen QUIZ! Op Sterksel 2020 Brons
€50
Zilver
€150
Goud
€250
Logovermelding op website en Social media. ✔️ ✔️ ✔️
Hyperlink naar uw eigen website. ✔️ ✔️ ✔️
Naamsvermelding op de poster die elk team ontvangt om voor het raam te hangen tijdens QUIZ! Op Sterksel. ✔️ ✔️ ✔️
Vermelding van uw bedrijfsnaam en logo op de sponsorpagina van het vragenboek voor de teams. ✔️ ✔️ ✔️
U mag zelf een vraag over uw bedrijf indienen die opgenomen wordt in het quizboek. U levert deze vraag of opdracht zelf aan. Na goedkeuring van QUIZ! Op Sterksel wordt hij in quizboek geplaatst. ✔️ ✔️
U kunt gratis één team inschrijven. ✔️ ✔️
Logo in presentatie bij prijsuitreiking ✔️
Naamsvermelding op de feestavond. ✔️
Advertentie in quizboek 1/4 pagina. ✔️